Termeni si Conditii

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul nostru implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Ekovision este administrat de SC EKO VISION METAL SRL cu sediul in Bucuresti, b-dul. Iuliu Maniu 616, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/14679/2012, CUI RO31007882.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului fara o notificare prealabila.

Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.
 

1. Preturi si modalitati de plata:


Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

Puteti opta pentru una din urmatoarele modalitati de plata:

 

Ramburs (numerar la curier)


Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.
Achitarea numerar la primirea produselor implica un serviciu suplimentar efectuat de firma de curierat. Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.
 

Card


Plata cu cardul bancar se poate realiza doar online. 
Vindem on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale Bancii Transilvania. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

 

Transfer bancar


La inregistratrea comenzii aveti posibilitatea sa alegeti plata prin transfer bancar. Plata se face in baza facturii proforme emise de catre Ekovision, dupa confirmarea disponibilitatii produselor. In cazul in care nu aveti cont bancar, puteti efectua depunere in contul Ekovision. Factura proforma este valabila 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul Ekovision a sumei aferente.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii Dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforme.2. Responsabilitati privind produsele


Ekovision nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000, iar pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea "Politica de retur"

 

3. Litigii


Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Ekovision. In cazul unor eventuale conflicte intre Ekovision si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual.