Metode de Plata

1. Preturi si modalitati de plata:


Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga si costurile de livrare.

Puteti opta pentru una din urmatoarele modalitati de plata:

 

Ramburs (numerar la curier)


Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.
Achitarea numerar la primirea produselor implica un serviciu suplimentar efectuat de firma de curierat. Eliberarea chitantei se face de catre firma de curierat.

 

Card


Plata cu cardul bancar se poate realiza doar online. 
Ekovision vinde on-line produsele sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale Bancii Transilvania. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.

 

Transfer bancar


La inregistratrea comenzii aveti posibilitatea sa alegeti plata prin transfer bancar. Plata se face in baza facturii proforme emise de catre Ekovision, dupa confirmarea disponibilitatii produselor. In cazul in care nu aveti cont bancar, puteti efectua depunere in contul Ekovision. Factura proforma este valabila 2 zile de la emitere, iar livrarea produselor se efectueaza dupa intrarea in contul Ekovision a sumei aferente.

Pentru ca plata sa poata fi asociata comenzii Dumneavoastra, trebuie ca pe ordinul de plata sa fie mentionat numarul facturii proforme.